De ce Romkomfort?

Romkomfort vine pe piata de tamplarie PVC din Romania cu alternativa avantajoasa data de raportul pret-calitate a produselor sale.

Fereastra Romkomfort este obtinuta prin folosirea de materii prime furnizate de colaboratori cu renume international in segmentul acesta de piata, punand la dispozitia cumparatorilor toate agrementarile si certificarile conform cerintelor internationale si ale UE.

Inca de la inceputul productiei de ferestre PVC s-au utilizat profile ecologice pe baza de aditivi ecologici calciu-zinc, desi costul acestora este cu mult mai mare decat al profilelor PVC pe baza de plumb.

In aceste conditii produsele noastre ofera garantia unor ferestre de inalta calitate, proiectate conform standardelor europene si totodata perfect adaptate climei din Romania

Romkomfort garanteaza produsele sale si dispune de toate agrementarile si certificarile necesare realizarii de produse competitive pe piata Uniunii Europene ale carei normative interzic folosirea plumbului in procesul de fabricatie.