De ce Romkomfort?

Romkomfort vine pe piața de tâmplărie PVC din România cu alternativa avantajoasă dată de raportul preț-calitate a produselor sale.

Fereastra Romkomfort este obținută prin folosirea de materii prime furnizate de colaboratori cu renume internațional în segmentul acesta de piață, punând la dispoziția cumpărătorilor toate agrementările și certificările conform cerințelor internaționale și ale UE.

Încă de la începutul producției de ferestre PVC s-au utilizat profile ecologice pe baza de aditivi ecologici calciu-zinc, deși costul acestora este cu mult mai mare decât al profilelor PVC pe bază de plumb.

În aceste condiții produsele noastre oferă garanția unor ferestre de înaltă calitate, proiectate conform standardelor europene și totodată perfect adaptate climei din România

Romkomfort garantează produsele sale și dispune de toate agrementările și certificările necesare realizării de produse competitive pe piața Uniunii Europene ale cărei normative interzic folosirea plumbului în procesul de fabricație.